Смертельна пожежа в "Вікторії": Суд скасував заставу для директора табору

Саркісяну наділи наручники прямо в залі суду. Заставу, внесену за нього, буде повернуто.

Ілюстрація: genplanua.com

В Одесі суд скасував заставу і помістив в Одеський слідчий ізолятор директора оздоровчо-спортивного комплексу "Вікторія" Петроса Саркісяна, де 15 вересня загинули три неповнолітні вихованки хореографічного колективу "Адель", повідомляють Патріоти України.

У четвер суд розглядав клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Саркісяну, якому Приморський районний суд Одеси 14 листопада визначив заставу 128 тис. грн. Гроші були відразу внесено, підозрюваний вийшов на свободу і відразу був поміщений до лікарні.

Заслухавши доводи прокуратури, яка наполягає на продовженні запобіжного заходу на 60 діб і скасуванні застави, суд задовольнив це клопотання частково. Зокрема, постанову Приморського райсуду про можливість внесення застави 128 тис. грн скасовано, а Саркісяну продовжено термін тримання в СІЗО строком на 47 днів без права внесення застави.

Заставу, внесену раніше одним із захисників Ігорем Карповим, буде йому повернуто. Рішення оскарженню не підлягає.

Як зазначили в прес-службі прокуратури Одеської області, в судовому засіданні прокурор - процесуальний керівник Олег Хорсуненко довів суду, надавши докази, обґрунтованість підозри керівнику "Вікторії" в порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило страшну трагедію - загибель трьох дітей (ч. 2 ст. 270 КК України).

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...