Сніг буде і в квітні: Синоптики розповіли, які "сюрпризи" готує українцям погода

Прохолодна погода очікується в Україні щонайменше до Великодня.

Ілюстрація: ЖЖ

Початок квітня в поточному році в Україні буде відносно прохолодним. Про це "Апострофу" заявив народний синоптик Леонід Горбань, повідомляють Патріоти України.

За його словами, потепління очікується з 25-26 березня, але це невисокі температури: 3-5 градусів тепла. "Перші сім днів квітня також будуть холодними, наприклад, на 2 квітня прораховуються дощ зі снігом і температура близько 3-4 градусів. Так буде до самого Великодня (у 2018 році свято випадає на 8 квітня, - ред.). Потім денні температури будуть доходити до 10-11 градусів. Не більше. Погода буде вітряна, сира, прохолодна", - сказав він.

Горбань додав, що наступні сім днів після Великодня зазвичай температури наростають швидко, але в цьому році такого чекати не варто: очікується тільки 11-12 градусів вище нуля.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...