Собака "всиновив" 9 каченят: Мережу зворушили милі кадри (фото, відео)

Незвичайне сімейство живе у замку Монфітхет, що у графстві Ессекс.

Фото: mirror.co.uk

У Великобританії лабрадор на прізвисько Фред став прийомним "батьком" для 9 каченят, повідомляють Патріоти України з посиланням на британський таблоїд The Mirror.

Так, мама-качка несподівано зникла, і 10-річний собака взяв їх під "свою лапу". Кинутих напризволяще каченят знайшов штатний співробітник замку. Спочатку персонал переймався, хто доглядатиме за малими свійськими птахами.

"Ми знали, що качка гніздилася. А потім раптово з'явилися ці каченята, але їх мами ніде не було. Ми думаємо, що, можливо, її з'їла лисиця", - припустив директор замку Джеремі Голдсміт. Проте чотирилапий батько доглядає за виводком не гірше за маму. Лабрадор дозволяє каченятам кататись у нього на спині і грітись під його теплою лапою.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...