"Собі дорожче": "Євробляхери" припинили блокування держкордону

Блокада границы евробляхерами

Власники авто на єврономерах, котрі впродовж кількох діб блокували всі під'їзні шляхи до прикордонних пунктів пропуску своїми автівками, припинили акцію протесту. Про це повідомили в Держприкордонслужбі, зазначають Патріоти України.

«Робота всіх пунктів пропуску на ділянці західного кордону нормалізована. Заходи прикордонного контролю і пропуску через державний кордон учасників міжнародного руху співробітники Держприкордонслужби здійснюють в установленому порядку», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, учасники акції блокували під'їзні шляхи до пунктів пропуску на всіх ділянках західного кордону, їх звинувачували у провокаціях і створенні проблем далекобійникам, автобусному сполученню, водіям легковиків. Доходило й до бійок. Тим часом у Державній фіскальної службі підрахували збитки від блокади для державного бюджету.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...