Сьогодні Її Величність Єлизавета ІІ святкує 65-річчя правління

​Британці назвали цю річницю Sapphire Jubilee, а королівський двір опублікував фото королеви з прикрасами з сапфірів, подарованих королем Георгом VI в якості весільного подарунка в 1947 році.

Королева Єлизавета ІІ. Фото: Lenta.ru.

У понеділок, 6 лютого, її величність королева Сполученого королівства Великобританії і Північної Ірландії Єлизавета II відзначає 65-річчя на троні. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Єлизавета II - перший британський монарх, який правив протягом такого часу. Британці назвали цю річницю Sapphire Jubilee, і цей хештег став одним з найпопулярніших сьогодні в Twitter.

У Британії ніяких грандіозних урочистостей не планується. За офіційними повідомленнями, королева проведе цей день у своєму маєтку Сандрінгем в Норфолку.

З нагоди цієї події Кенсінгтонський палац знову опублікував знімок Єлизавети II, одягненої в наряд блакитного кольору. З прикрас на Єлизаветі II сапфірові сережки і сапфірова підвіска, піднесені їй королем Георгом VI в якості весільного подарунка в 1947 році.

У минулому році королева Єлизавета II відзначила свій 90-річний ювілей, а в 2015 році вона увійшла в історію як монарх, який найдовше править Великобританією.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....