Солодощі з "сюрпризом": У Миколаєві чоловік нагодував дитину печивом… з хробаками (фото, відео)

У Миколаєві чоловік купив дитині печиво популярної марки і виявив, що в ньому є черв'яки і кокони. Про це чоловік розповів на своїй сторінці в Facebook, а відео солодощів опублікував на YouTube-каналі, повідомляють Патріоти України.

Житель міста Миколаєва Леонід Бойко розповів, що купив популярне печиво "Зернове" в магазині неподалік від будинку в неділю ввечері. Після того, як його син з'їв два печива, він помітив на кондитерських виробах черв'яків.

"Після того, як дитина з'їла два печива - були помічені на них черви. При детальному огляді на кожному печиві було як мінімум 1 старий кокон і кілька молодих хробаків", - заявив чоловік.

Обурений Леонід Бойко повернувся в магазин, в якому придбав солодощі, і попросив показати йому коробку, з якої продали печиво. У ній він виявив залишки печива і купу черв'яків, які повзали по дну коробки. Він зазначив, що на тлі зерняток черв'яки були не так помітні.

"Номер партії 363650 584803 - це те, що зазначено на коробці. Будьте обережні - хто купував таке печиво, перевірте його або пакет з-під нього на наявність черв'яків... Гроші в магазині повернули, але скільки цього печива по Україні було і буде продано!" - попередив чоловік.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...