Сонячне затемнення 11 серпня: Як дивитися і чого чекати

11 серпня відбудеться останнє літнє затемнення, яке завершить коридор затемнень, повідомляють Патріоти України.

Коли і де можна побачити сонячне затемнення

Часткове сонячне затемнення відбудеться у суботу, 11 серпня, об 11.47 за київським часом. Воно триватиме близько двох годин. За цей час Місяць пройде між Землею та Сонцем, при цьому відкине масивну тінь на планету. Із Землі явище буде виглядати так, немов супутник закриє собою частину Сонця.

Затемнення буде видно на півночі Північної Америки, в Гренландії, Північній Європі (Ісландія, Великобританія, Норвегія, Швеція, Фінляндія, Естонія і Латвія), у Китаї, Монголії та східній частині Казахстану.

Найбільша фаза часткового затемнення буде зареєстрована у районі Східно-Сибірського моря, неподалік острова Врангеля. Під час заходу сонця затемнення можна буде спостерігати у Північній і Південній Кореї.

Розглядати явище без шкоди для здоров'я фахівці радять за допомогою захисних окулярів. При цьому необхідно враховувати той факт, що ступінь видимості затемнення Сонця буде прямо залежати від того, де знаходяться очевидці явища.

Як вплине сонячне затемнення на людей

Відомо, що будь-яке затемнення має свій вплив протягом 14 днів – 7 днів до і 7 днів після самого явища. Проте негативний вплив сонячного затемнення 11 серпня посилить ретроградний Плутон.

Це означає, що період аж до грудня 2018 року буде вкрай негативним. У цей та подальший період астрологи радять не грати весіль, не розлучатися, не мандрувати та не робити операцій. Звісно, екстрені випадки є виключенням.

Всі три тижні небезпечного періоду – 14 днів до та 7 днів після затемнення – не варто піддаватися спокусам, не можна давати волю негативним емоціям. Максимальний прояв щедрості та доброзичливості допоможе знайти шлях до щастя.

За прогнозами астрологів сонячне затемнення 11 серпня змінить життя багатьох людей: хтось вимушено або за власним бажанням піде з ненависної роботи, хтось займеться новим видом діяльності, а хтось подасться на пошуки улюбленої справи. Сонячне затемнення 11 серпня 2018 торкнеться як питань самореалізації, творчості і талантів людини, так і тих людей, які вже займаються улюбленою справою – вони можуть побачити шлях до свого успіху, зможуть наблизитися до поставлених цілей.

Що стосується особистого життя, то сонячне затемнення 11 серпня буде безжальним для богатьох. Саме у цей час тріщатимуть по швах слабкі союзи, з'явиться багато бажаючих розійтися, розлучитися. Проте все ж деякі пари зможуть перейти на інший рівень стосунків. Сонячне затемнення у Леві порушить питання свободи і реалізації партнерів у стосунках.

Важливі рішення у період затемнення

За прогнозами астрологів у період сонячного затемнення 2018 деякі люди будуть більш романтичними, оптимістичними і мрійливими. Саме тому спеціалісти не рекомендують починати нові справи і ухвалювати поспішні рішення. Що ж стосується нових ідей, то варто все виважено обдумати, а ухвалювати рішення радять після 25 серпня 2018.

Джерело: УНІАН

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...