Сонце і грози: Синоптики озвучили прогноз погоди на вихідні в Україні

Субота та Провідна неділя будуть теплими, вдень +18 - +20 градусів.

Ілюстрація: mayaksbor.ru

В Україні на вихідних, 14 - 15 квітня, буде домінувати сонячна і суха погода. Однак, також не можна виключати і опади в окремих регіонах. Про це заявила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook. Вона обіцяє українцям потепління, повідомляють Патріоти України.

"14 квітня у західних областях, у Вінницькій, Одеській і Миколаївській - локальні дощі, місцями грози. 15 квітня невеликі періодичні дощі можливі в північних областях України", - розповіла вона.

При цьому киян синоптик також порадувала прогнозом погоди. "Субота та Провідна неділя будуть теплими, вдень +18 - +20 градусів. Імовірність дощу є: ввечері 14-го та вдень 15-го. Однак вона зовсім незначна, все ж буде переважати суха погода", - пообіцяла Діденко.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...