Соратник Януковича: Суд арештував кошти екс-міністра фінансів Колобова на рахунках "Фідобанку"

Колобов для приховування грошей, отриманих шляхом зловживання службовим становищем, розмістив їх на ім'я своєї матері.

Юрій Колобов. Фото:www.aif.ua

Слідчий суддя Печерського суду заарештував 199,4 млн гривень на рахунках "Фідобанку", відкритих на ім'я матері колишнього міністра фінансів Юрія Колобова. Про це з посиланням на прес-службу Генпрокуратури повідомляють Патріоти України.

Прокуратура підозрює, що Колобов для приховування грошей, отриманих шляхом зловживання службовим становищем, розмістив їх на рахунках "Фідобанку" на ім'я своєї матері В. Шульц.

Як відомо, в 2015 році Колобов був заарештований в курортному містечку Альтеа в автономній області Іспанії Валенсія. Однак Іспанія відмовилася екстрадувати Колобова в Україну.

В Україні проти Колобова і інших членів уряду Миколи Азарова відкрито кримінальну справу за підозрою в розтраті бюджетних грошей. Справа стосується так званого "кредиту Януковича", коли попередня влада України отримала від Росії перед втечею Віктора Януковича кредит в $ 3 млрд.

Також Колобова підозрюють в розкраданні інших грошей на суму близько 220 млн гривень. Український суд заочно заарештував Колобова.

Кількість українських чоловіків, які нелегально тікають до Словаччини, збільшилася більш ніж удвічі - прикордонники

четвер, 9 травень 2024, 21:30

Прикордонна служба Словаччини стверджує, що кількість українських чоловіків призовного віку, які незаконно переходять кордон, збільшилася більш ніж удвічі за рік. Про це повідомляє Barron’s, передають Патріоти України. За даними словацьких прикордонник...

Консервація зупинила: На Рівненщині горе-крадій застряг у вікні підвалу (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:00

На Рівненщині 64-річний чоловік заліз у погріб до місцевої жительки і виніс всю консервацію. Проте зі зловмисником стався конфуз – краденим він загородив собі вихід і не зміг вибратися назад. Про це повідомляє поліція Рівненської області, передають Пат...