Соцмережі бурхливо обговорюють фото священика РПЦ, що влаштував стриптиз в нічному клубі

Сам Віктор Свистунов інцидент тим, що його напоїли "дурманною речовиною" і відвели в клуб.

Диякон Віктор Свистунов влаштував стриптиз. Фото: vk.com

Користувачі соціальних мереж бурхливо обговорюють фотографії, на яких зображений диякон і викладач Донського державного технічного університету Віктор Свистунов. На кадрах відображено як священик танцював стриптиз в одному з нічних клубів Ростова-на-Дону, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Також повідомляється, що фотографії були зроблені в кінці минулого року, але потрапили в мережу тільки зараз. Сам священик пояснив це тим, що його напоїли "дурманною речовиною" і відвели в клуб. Свистунов запевняє, що не пам'ятає сам факт зображеної на фото події.

"Це божественно", "Шикарна відмазка у викладача моральної культури", "Стрип-дяк", "Скрепно!", "Вони його не тільки споїли, але і в труси сороміцькі переодягли) колом огудники віри", - коментують ситуацію блогери.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...