Совок головного мозку: Безглузда назва йогурту насмішила мережу

Мережі розвеселила назва йогурту "Радянські традиції", оскільки в СРСР такого продукту як йогурт взагалі ніколи не було.

Українців розвеселила назва йогурту "Радянські традиції", оскільки в СРСР йогурту зроду не було. Відповідне фото опублікував VASILY MAXIMOV в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Йогурт під брендом "Радянські традиції" випускає з уваги одну незначну деталь: в совку не було йогурту і ніхто навіть слова такого не знав", - пише автор.

"Мені пощастило в перший раз спробувати імпортний йогурт фірми danon (ми тоді ще не знали слова йогурт і просто називали їх просто данонами) дитиною, ще в 70-х. Для мене це було найсмачнішими ласощами, яке я пробував на той момент", "Був не йогурт, а фруктовий кефір. Гидота рідкісна", - додають в коментарях.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...