"Совсем плох стал старик": В соцмережах потролили Горбачова за ідею створення нового СРСР

Користувачі соцмереж порадили першому і єдиному президенту СРСР звернутися до психіатра.

Михайло Горбачов пропонував відновити СРСР. Фото: Газета по-українськи.

У соціальних мережах активно обговорюється припущення першого президента СРСР Михайла Горбачова про появу в межах СРСР нового Союзу країн. Блогери вважають, що подібне статися не може, а Горбачов, м'яко кажучи, знаходиться не в собі. MIGnews.com.ua зібрав найцікавіші коментарі, передають Патріоти України.

"Михайло Горбачов вважає, що в межах неіснуючого СРСР може виникнути новий Союз держав. Після такої заяви, думаю, виникла гостра необхідність візиту Михайла Сергійовича до психіатра, так як люди, які перебувають в адекватному стані, таке сказати не можуть. Зовсім, мабуть, поганий став старий. Просто цікаво, як він собі уявляє, припустімо, як країни Балтії увійдуть в такий Союз, будучи членами НАТО і ЄС? Не кажучи ні про що інше ", - пише колишній грузинський дипломат Бачо Корчілава.

Знаменитий тезка екс-президента СРСР, офіцер запасу ВМФ РФ з Владивостока Іван Горбачов також висловився з цього приводу.

"Все, вижила з розуму людина. Союз в колишніх межах - це маразм. Розкажіть цей анекдот в Прибалтиці, в Грузії, і в тому числі в Туркменії або Казахстані. Добровільно, ага. Там прям всі плачуть і просяться назад, під кремлівський чобіт", - іронізує російський політолог Федір Крашенинников.

Нагадаємо, на заяву відреагували і в Кремлі, де заявили, що відновлення СРСР неможливе.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...