"Спалився": У мережі знайшлися секретні фото сина терориста Гіві

На знімках Толстих позує в камуфляжі, на якому явно видно "герб" "ДНР".

Син терориста Гіві. Фото: ВК

У мережі знайшлася ще одна сторінка сина ліквідованого ватажка "ДНР" Михайла Толстих (Гіві) Сергія, де він явно демонструє свою участь в організації терористів, повідомляють Патріоти України.

Син Гіві веде її під ніком Сергій Брандт. Відзначимо, що він видалив першу сторінку після попердньої публікації про себе.

Є й фотографія, датована 2015 роком. На ній Толстих-молодший хизується камуфляжем в компанії хлопців в футболках "ДНР".

У списку його інтересів є і сторінки, присвячені вбитому ватажкові банди "Сомалі" Михайлу Толстих.

Нагадаємо, вперше про сина Гіві стало відомо в червні 2017 року. Тоді журналісти дізналися, що хлопця звуть Сергій і що він закінчив школу №12 в окупованому Іловайську Донецької області. Тоді ЗМІ стверджували, що він нібито збирається продовжувати вчитися в Україні.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...