Спасибі, Романе: Бійці АТО записали звернення на підтримку українського форварда Зозулі (відео)

Військовослужбовці подякували футболісту за його волонтерську діяльність і підтримку Збройних сил України.

Роман Зозуля. Фото:http://wz.lviv.uaВійськовослужбовці ЗСУ виступили на підтримку форварда збірної України Романа Зозулі, якого в Іспанії звинуватили у нацизмі через футболки з тризубом. Відповідне відео на YouTube оприлюднило Військове телебачення України, передають Патріоти України.

"Дивно і незрозуміло, звідки могло взагалі взятися таке в думках іспанських фанатів. Тим часом футболіста і волонтера Романа Зозулю підтримує весь світ. Не залишилися осторонь і ВСУ", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, українські бійці подякували Зозулі за його волонтерську діяльність і підтримку військовослужбовців Збройних сил України.

"Спасибі, Романе Зозуля, за все те, що ти робиш для ЗСУ. За твою підтримку ми тобі вдячні", - заявив один з бійців.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...