Спека чи дощі? Синоптик розповіла, якою буде погода на вихідних

На вихідних 15-16 вересня в Україні похолодає, в деяких областях пройдуть дощі. Про це в ефірі Еспресо.TV заявила синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України.

"У суботу похолодає у західних оластях України - туди прийде атмосферний фронт, який принесе дощі. Від помірних до сильних дощі можуть бути на північному заході України - Волинь, Рівненщина, частина Львівської області. На решті території України також часом дощі, у центральній частині переважно без опадів, максимум - збільшення хмарності. На півночі також дощі найбільш імовірні у Житомирській області, а на Київщину, Чернігівщину, Сумщину опади можуть дійти в суботу надвечір", - розповіла пані Діденко.

16 вересня похолодає в більшості областей України, дощі переміщуватимуться у східному напрямку. "У неділю західне похолодання пошириться на більшість областей України, але тепло втримається ще у південній частині та на сході. Похолодання очікується у межах 18-23°C. У неділю західні дощі також переміщуватимуться у східному напрямку, тому вранці на півночі, в центрі ще подощить, але поступово небо звільниться від хмар і в неділю дощі йтимуть переважно на Лівобережній Україні. Захід, частина півночі, частина центру - Вінниччина, наприклад, - переважатиме суха сонячна, але холодна погода", - додала метеоролог.

У Києві 15 вересня буде тепло, 24-25°C, ввечері ймовірний дощ. У неділю в Києві похолодає, збільшиться вологість, особливо вранці, але вдень буде сонячно.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...