Спека чи потопи? Синоптики розповіли, що чекає на Україну цього тижня (карти)

У неділю, 19 серпня, на сході і півдні України очікується хмарна, але тепла погода в межах 25-29 градусів вище нуля (на півдні - 30-34 градуси), повідомляють Патріоти України.

Всю західну частину країни, центр і деякі регіони півночі (Житомирщину, Київщину, Чернігівщину) накриють грозові дощі. У столиці в цей день прогнозують нові підтоплення, грози і град. Але з початком тижня в Україну знову повернеться спека.

Так, у понеділок, 20 серпня, практично в усіх областях буде сухо, ясно і жарко, а стовпчики термометрів піднімуться до 27-31 градуса (на півдні - до 30-34 градусів), повідомляє Укргідрометцентр. Винятком у цей день стане тільки захід України, де всюди, крім Волині, проливні дощі продовжаться.

Що стосується вівторка, 21 серпня, то він обіцяє бути без будь-яких опадів у всіх областях. На заході очікується помірне тепло (26-28 градусів вище нуля), на півночі буде дещо спекотніше (27-29 градусів). Найбільш жарка погода, за прогнозами синоптиків, прийде в центральну, східну і південну Україну (29-33 градуси тепла).

У середу, 22 серпня, погодні умови не зміняться в порівнянні з попереднім днем: опадів не передбачається і буде досить жарко. В середньому повітря по всій країні прогріється до 28-31 градуса.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...