Спека на Маковія і не тільки: З'явився свіжий прогноз погоди в Україні (карти)

"І у фронтів бувають хвости. Зараз якраз такий хвіст атмосферного фронту - над нами", - пише на своїй сторінці в Фейсбук синоптик Наталка Діденко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Частину Півночі, Центру та Заходу прикрило хмарами. Оскільки атмосферна енергія у хвостах вже трохи розчиняється, то й дощів мало зовсім. Ну, хіба ще почекаємо денний літній розвиток. Понеділок в Україні навіть без хвостів - повсюди сонячно, сухо. Температура повітря +27+32 градуси.

На Маковія скрізь в Україні буде сонячно і спекотно. 15 серпня переважно без змін, лише на Заході пройдуть локальні дощі і знизиться температура повітря.

У Києві зараз хвостатою фронтальною хмарністю подекуди прикрило небо, вологість близько 50%, температура повітря +25+26 градусів - кращої погоди годі уявити. Особливо, якщо валяєшся, з кавуном, в альтанці.

Понеділок у столиці буде сонячним і дуже теплим. На Маковія в Києві спека посилиться. +30 градусів. 15 серпня також очікується суха спекотна погода. Попереду ще купа літа".


Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...