Спекотніше звичайного: Синоптики озвучили прогноз погоди на червень в Україні

Місячний обсяг опадів очікується на рівні 45-90 мм.

Ілюстрація: profilaktika.tomsk.ru

У червні 2018 року середня місячна температура повітря становитиме +18 +22, що на 1-1,5 градуси вище середніх багаторічних значень. Відповідний прогноз на на підставі даних Українського гідрометеорологічного інституту, світових центрів погоди, а також власних даних, опублікував Укргідрометцентр, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що середня місячна температура в гірських районах очікується на рівні +14 +15 градусів, що також вище середньої норми.

Місячний обсяг опадів очікується 45-90 мм, що в межах звичайних показників. У Карпатах і місцями на Прикарпатті - 98-150 мм, а в Житомирській, Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській областях близько середніх багаторічних значень. На решті території України - менше середньої норми.

Військовий облік українців за кордоном: Як оновити дані в ТЦК і що треба знати

вівторок, 30 квітень 2024, 14:52

Військовозобов'язані громадяни України, які перебувають за кордоном, повинні оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. У законі про мобілізацію №10449, який Верховна Рада 11 квітня ухвалила у цілому, а президент Володимир Зеленський підпи...

Обмеженням бути? Україна працює над внесенням Telegram в перелік цифрових платформ, які підлягають регуляції

вівторок, 30 квітень 2024, 14:44

Голова Національної ради з питань телебачення та радіомовлення Ольга Герасим'юк вкотре порушила питання необхідності регулювання роботи Telegram в Україні. На її думку, офіційні державні організації мають бути поза Telegram, передають Патріоти Україн...