Спільний ворог потирає руки від задоволення: Російський актор та доброволець АТО Пашинін образив режисера "Кіборгів" Сеітаблаєва

У вітчизняній кіносфері та патріотичному суспільстві через особисті амбіції та образи розгорається великий скандал.

Анатолий Пашинин

Відомий кіноактор Анатолій Пашинін, який добровольцем воював на Донбасі, назвав актора і режисера Ахтема Сеітаблаєва "бездарным узбеком", зазначають Патріоти України.

Відповідну заяву Пашинін опублікував на своїй сторінці у Facebook. Посил, мабуть, грунтується на тому, що Ахтем, як майже всі кримські татари з 1944 по 1989 рік, народився в депортації, в Узбекистані.

"Кто сказал этому бездарному узбеку, что он украинский режиссер. Сколько еще бюджетных денег эта дичь… Минстець будет тратить на свои говнофильмы? В кинотеатры на них не ходят, так на кой… Впрочем, права возмущаться мне не давали. Еще депортируют – я же "российская консерва".

Пізніше, однак, актор, схоже усвідомив неадекватність стилю викладення, пост було видалено. Однак його встиг побачити, зробити скріншоти і обуритися відомий журналіст і кримський татарин Айдер Муждабаєв.

"Актер Анатолий Пашинин в своем ФБ назвал крымского татарина, украинского актера и режиссера Ахтема Сеитаблаева "бездарным узбеком" из желания оскорбить его. На том, видимо, основании, что Ахтем, как почти все крымские татары с 1944 по 1989 год, родился в депортации, в Узбекистане, а о коренном народе Украины крымских татарах данный интеллектуал не слышал. Ни узбекский народ, ни частная негативная оценка этим актером чужого творчества тут, разумеется, не при чем. Дело не в этом. Налицо обыкновенный расизм", - відреагував завжди емоційний Муждабаєв.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...