Співавтору "гімну" бойовиків ДНР зірвали концерт у Харкові (відео)

Власник арт-клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про деякі нюанси біографії Дмитра Дуброва, скасувала концерт.

Арт-клуб "Малевич". Фото: соцмережі.

У Харкові активісти звернули увагу на концерти групи "Plotnik 82", член якої, Дмитро Дубров, є одним із співавторів так званого "гімну ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Олексій Гер, передають Патріоти України.

"Увага, Харків. А є хтось, хто знає керівництво арт-клубу "Малевич"? Туди постійно приїжджає один дуже цікавий колектив "Plotnik 82". Його керівник, або хто він там, постійно дає концерти по Україні, а також є співавтором і виконавцем так званого "офіційного гімну ДНР", - пише він, публікуючи також відповідні скріншоти.

Як написала користувачка під ніком Nola Summers, власник клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про ситуацію, скасувала концерт.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...