Співавтору "гімну" бойовиків ДНР зірвали концерт у Харкові (відео)

Власник арт-клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про деякі нюанси біографії Дмитра Дуброва, скасувала концерт.

Арт-клуб "Малевич". Фото: соцмережі.

У Харкові активісти звернули увагу на концерти групи "Plotnik 82", член якої, Дмитро Дубров, є одним із співавторів так званого "гімну ДНР". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє Олексій Гер, передають Патріоти України.

"Увага, Харків. А є хтось, хто знає керівництво арт-клубу "Малевич"? Туди постійно приїжджає один дуже цікавий колектив "Plotnik 82". Його керівник, або хто він там, постійно дає концерти по Україні, а також є співавтором і виконавцем так званого "офіційного гімну ДНР", - пише він, публікуючи також відповідні скріншоти.

Як написала користувачка під ніком Nola Summers, власник клубу "Малевич" Тетяна Вільчик, дізнавшись про ситуацію, скасувала концерт.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...