"Сплошная ж*па": Відомий телеведучий емоційно описав життя в "ЛДНР"

Мешканці окупованих територій не задоволені тим, в яких умовах їм доводиться жити.

Ілюстрація: ru.1492news.com

Складно знайти жителів "Л/ДНР", які були б задоволені ситуацією на окупованих територіях Донбасу. Про це заявив український телеведучий Сергій Притула, повідомляють Патріоти України.

"Якщо зараз на тих окупованих землях - в якихось непорозуміннях, які називають себе "ЛНР" і "ДНР", людям стало жити краще, ну то окей, я хочу побачити людей, які про це скажуть. Наскільки я розумію, по листуванню з людьми в соціальних мережах, там зараз відбувається якась тотальна дуп*. І я зараз - не тільки про свободу слова", - зазначив Притула.

За його словами, можна легко довести, що українці не фашисти, які розпинають православних хлопчиків.

"Треба просто перейти через КПВВ і опинитися на українській території. Приїхати в Слов’янськ і побачити, що після того, як туди зайшла українська армія - там відновили інфраструктуру, там нормально функціонують школи, там немає проблем з водопостачанням чи постачанням електроенергії", - підсумував Притула.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...