"Спочатку я думав, що ми помремо": Ліфт з пасажирами на шаленій швидкості впав з 95-го поверху

На щастя в решті-решт спрацювали системи аварійної зупинки кабіни. Хоча до землі залишалось зовсім небагато.

Джон Генкок Центр (у центрі). Найвищий хмарочос Чикаго

У Чикаго у хмарочосі Генкок Центр впав ліфт з шістьма пасажирами, серед яких була вагітна жінка, повідомляють Патріоти України з посиланням на «CBS Chicago». Кабіна на величезній швидкості пролетів відстань з 95-го по 11-й поверх, після чого зупинилася.

«Спочатку я думав, що ми помремо. Ми спускалися вниз, а потім я відчув, що ми падаємо, а потім я почув стукіт і хлопок», - поділися враженнями один з пасажирів.

Рятувальникам довелося пробивати стіну, щоб люди могли вийти. Операція з порятунку пасажирів забрала близько трьох годин. За попередньою інформацією, інцидент стався через те, що обірвався один з тросів кабіни.

100-поверховий Джон Генкок Центр. Збудований у стилі Хай-тек 1969 року, на сьогодні є 5-м за висотою хмарочосом у США та 18-м у світі (дах- 344 м, зі шпилем - 457 м). В будинку розташовані офіси, ресторан та близько 700 квартир, він є найвищим житловим будинком в США. На 95-поверсі розташований ресторан "The Signature Room on the 95th Floor".


Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно