"Спочатку перерізали сонну артерію": Дочка вбитої Ноздровської розповіла шокуючі подробиці про вбивство матері

Бабуся до цих пір не знає про страшну смерть своєї дочки Ірини.

Фото: vyshgorod.city

Дочка загиблої правозахисниці Ірини Ноздровської Анастасія заявила, що її матір позбавили життя з особливою жорстокістю. Про це пише "Обозреватель", повідомляють Патріоти України.

"Тілесних ушкоджень як таких не було, не було синців, ні задухи, ні згвалтування. Були тільки колото-різані рани. Це така лють була, ненависть. Як людина може нанести собі стільки поранень? Згідно з експертизою, спочатку була перерізана сонна артерія. Людина не може собі різати вени і наносити поранення після того, як перерізала сонну артерію. Не може ламати телефон і викидати і т.д." - розповіла Анастасія.

Крім того, вона поділилася своєю версією вчинення злочину.

"У мене є версія, що це Россошанський. Звичайно, вони не зробили це власноруч. Вони намовили своїх друзів, або замовне це було вбивство", - уточнила донька загиблої.

За словами Анастасії, її бабуся до цих пір не знає про страшну смерть своєї дочки Ірини.

"У першу чергу, моєї бабусі потрібна психологічна підтримка. Вона до цих пір не знає (про вбивство, - ред.). Дідусь знає, але не всі подробиці. Я в сім'ї єдина, хто в курсі всіх цих нюансів. Бабусі ми говоримо, що пошуки тривають, що знайшли не її, що всі намагаються допомогти. Але їй доведеться сказати, і я не знаю, як це зробити", - додала вона.

Також дівчина розповіла деякі подробиці тієї злощасної ночі, коли пропала Ірина Ноздровська.

"Від зупинки до нашого дому треба пройти 4-5 будинків. Бабуся їй зателефонувала о 5 годині вечора і запитала, де вона. Вона була в Старих Петрівцях. Від них до нашого села їхати 20 хвилин на маршрутці", - підкреслила Анастасія.

Коли мати Ірини дзвонила о 6 вечора, жінка вже не брала трубку. Не вийшло додзвонитися до Ірини і з телефону дочки, але гудки ще йшли на обидва телефони.

"Потім бабуся запропонувала піти зустріти на зупинку. Адже нам завжди погрожували. І сім'я Россошанського, і його дружки-наркомани", - зазначила Настя.

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Ірина Фаріон розповіла про свою «співпрацю» з комуністичним режимом і про те, як, разом зі своїм вчителем, намагалася «розвалити комуністичну партію з середини». В інтерв’ю «Українським новинам» Ірина Фаріон розповіла про своє комуністичне минуле. За ї...

Знайшла вихід: Суддя Деснянського суду Києва вирішила мобілізуватися й попросила ВРП зупинити справу щодо її п'яного водіння

середа, 17 квітень 2024, 23:06

Суддя Деснянського суду Києва Світлана Колегаєва вирішила мобілізуватися, але просить зупинити справу щодо її п'яного водіння. Про це пише Центр протидії корупції, передають Патріоти України. У ЦПК нагадали, що влітку 2021 року Світлана Колегаєва на за...