Сподіватимемося, що не заради піару: Порошенко долучився до тисяч киян, які вийшли в пам'ять Кузьми на Майдан

Відповідний пост глава української держави зробив у своєму мікроблозі.

Вечір пам'яті Кузьми Скрябіна на Майдані. Фото: Обозреватель.

Президент України Петро Порошенко у вівторок 2 лютого вирішив приєднатися до всеукраїнського вечора пам’яті відомого співака Андрія Кузьменка, який загинув рік тому у ДТП. Відповідний пост глава української держави зробив у своєму мікроблозі. Новину передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

Президент Порошенко не прийшов на концерт і не запалив пам’ятну свічку, проте він долучився до акції «Рік самотності» за допомогою соцмережі. «Приєднуюсь до всіх українців, які запалили свічку пам'яті про Андрія Кузьменка», - говориться у повідомленні українського лідера. До запису Петро Порошенко додав фото з концерту «Скрябіна», коли Кузьма був ще живий.

Як відомо, друзі та прихильники Кузьми аби вшанувати пам’ять улюбленого виконавця у вівторок влаштували по всій Україні концерти на честь «Скрябіна», а в деяких містах на головних прощах весь день просто лунали записи його композицій. Акція отримала назву «Рік самотності».

Як збільшити розмір своєї пенсії українцям: У Кабміні дали пояснення

неділя, 12 травень 2024, 21:22

Аби в майбутньому отримувати вищу пенсію, українці мають можливість купити страховий стаж. Причому зараз цю процедуру можна зробити в режимі онлайн, не відвідуючи державні установи. Детальні роз'яснення надали у Кабміні. Так, громадяни повинні укласти ...

Обвал будинку у Бєлгороді: МНС РФ повідомила про кількість загиблих і постраждалих

неділя, 12 травень 2024, 20:19

У російському Бєлгороді заявили про сімох загиблих під час обвалу будинку в неділю, 12 травня. Розбір завалів триває. Про це повідомляють росЗМІ з посиланням на МНС РФ, передають Патріоти України. . "Тіло сьомого загиблого витягли з-під завалів будинк...