"Спонсор виставки - героїн": У мережі затролили мистецькі пориви доньки Добкіна (фото)

Музою виставки Вікторії Андрєєвої стала дочка Михайла Добкіна Алла.

Алла Добкіна зі своїм "портретом"?. Фото: Фейсбук.

У соцмережі висміяли виставку картин української художниці Вікторії Андрєєвої, на якій важливою гостею цього культурного заходу стала дочка Михайла Добкіна Алла. Обговорення розгорнулося на Facebook-сторінці популярного паблік Рагу.лі, передають Патріоти України.
Тільки після того як я побачила фотозвіт з чергової виставки “мистецтва”, на якій знову відсвічувала Алла Добкіна, я зрозуміла, що Алла просто записалася в арт-куратори і почала просувати в нашій примітивній країні розумне, добре, вічне і, давайте будемо відверті, страхітливе.

З іншого боку, а яким воно може бути, коли митців шукаєш зі свого оточення, того, яке не знає, чим себе зайняти і йде в мистецтво, щоб видати серію робіт про “образ женщины во всех сферах жизни”.

Якщо ви не боїтеся дізнатися, що воно таке, гортайте.

Численні користувачі мережі приєдналися до обговорення робіт художниці. Деякі картини виставки оцінила і автор пабліка "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

"Відразу скажу, це не мистецтво, це дикий звір, який налітає на тебе, коли ти зовсім до цього не готовий. Наскакуєі не залишає шансів уберегтися від травм", - зазначила вона.

"З огляду на те, що на кожній такій виставці головне місце займає зображення самої Алли (яка, очевидно, твердо вирішила просто-таки втиснутися в аннали мистецької спадщини України), то допускаю, що це воно", - прокоментувала автор сторінки.

"На виставку добірного мистецтва приходять такі ж добірні гості. Так, це Андрій Ющенко пильно роздивляється роботу, намагаючись знайти в ній те, чого немає", - додала автор.

"Спонсор експозиції - героїн і естетика совкових плакатів, спрямованих на боротьбу з наркоманією", - оцінила картину Микитенко.

Свою думку про картини висловили і інтернет-користувачі.

"Жорстокий несмак і банальне невміння малювати взагалі ... Поржати є над чим, за це завжди вдячна", - написала Tetyana Jarchevska.
"Це виставка робіт учнів першого класу художньої школи? І то - вони якось трохи краще малюють", - вважає Tanya Domnych.
"Дякую за гарний настрій. Посміялась від душі", - зізналася Віра Мостова.

Пропонуємо ще подивитися на картини, представлені на виставці.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...