Спонсори будуть "знамениті": Нацрада назвала умову, за якої видасть ліцензію "Радіо Вєсті"

Інформацію про власників будуть прискпіливо перевіряти.

Ілюстрація: hospitalityawards.ua

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення не довіряє інформації про бенефіціарів "Радіо Вести". Про це "Українській правді" повідомила замголови Нацради Уляна Фещук, передають Патріоти України.

За її словами, вони отримали від "Радіо Вести" пакет документів щодо продовження ліцензії і зараз ці документи перевіряються. "Є запитання щодо бенефіціарів. Та інформація, що є, вона не переконлива", - сказала Фещук.

23 січня "Радіо Вести" оприлюднило заяву про те, що Нацрада зволікає із продовженням ліцензій.

"Колектив "Радіо Вести" втратив віру в об'єктивний розгляд Нацрадою документів про продовження ліцензії "Радіо Вести" і звернувся з листом до європейських колег із проханням підтримати радіостанцію в боротьбі за право вільно говорити", - йдеться у заяві.

Стверджується, що Нацрада з питань телебачення та радіомовлення "упереджено і суб'єктивно звинувачує "Радіо Вести" в непрозорій структурі власності, ставлячи власні упередження вище закону". Термін дії ліцензій закачується 13 і 19 лютого 2017 року.

Як відомо, раніше Нацрада призначала перевірку "Радіо Вести" через інтерв`ю з колишнім прем`єром України Миколою Азаровим.

Бенефіціарами "Радіо Вести" є мешканець Авдіївки Денис Мозговий і мешканка Донецька Тетяна Александрова. Неофіційно "Радіо Вести" пов`язують із колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименком.

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...

"Консули мають робити все, але": Чалий вказав на нестиковку з припиненням видачі паспортів військовозобов’язаним українцям за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:28

Тимчасове припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном станом на зараз не є законним. Закон про мобілізацію в Україні, в якому передбачено положення про те, що чоловікам для отримання документів потрібно оновити свої ві...