"Спонсуємо агресора"? "Укрзалізниця" "скупилася" в Росії майже на 100 тис. грн (документ)

"Укрзалізниця" закупила в Росії 96 значків "Почесний залізничник" на суму майже 182 тис. рублів (77 тис. гривень). Відповідний договір купівлі-продажу виявив у системі ProZorro журналіст Олександр Рудоманов, повідомляють Патріоти України.

Він пояснив, що філія "Центр забезпечення виробництва" ПАТ "Укрзалізниця" замовила у ВАТ "РЖД" значків, а також бланки посвідчень до них, на суму 181,927 тис рублів. Таким чином, вартість одного значка становить близько 812 гривень.

"Цікаво, а в Україні такі значки не виробляються? Навіщо спонсувати агресора?"- додав Рудоманов, нагадавши про недавній інцидент з затриманням українського провідника в Росії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...