Справи духовні: Астролог спрогнозував майбутнє Православної церкви України

Рівно сто років тому - 18 січня 1919 року - більшовицький уряд України прийняв рішення про відділення церкви від держави. Такий принцип був закріплений і в сучасній Конституції України: церква не втручається в справи держави, а держава - в її справи.

Астролог Влад Росс розповів, яке майбутнє чекає Православну церквою України, передають Патріоти України з посиланням на Главред.

"Якщо проаналізувати з астрологічної точки зору дату - 18 січня 1919 року, то слід зазначити, що в цей час Марс був у з'єднанні з Ураном і в опозиції до Сатурна і Місяця. Це говорить про те, що прийняте рішення про відділення церкви від держави дійсно буде виконуватися, тобто українська церква дійсно має бути абсолютно незалежною від державних мужів. Уран завжди означає незалежність і непокору уряду країни", - сказав він.

За словами Росса, не варто побоюватися, що в Україні після історії з отриманням Томосу про автокефалію, в якій дуже активно бере участь президент, нашу церкву спіткає та ж доля, що і Російську православну церкву, тобто що її діяльність буде тісно переплетена з політикою, а сама вона невіддільна від держави. "Православна церква України, на відміну від РПЦ, буде незалежною від держави і перших політичних осіб. Традицію єднання влади і віри в Росії створило татаро-монгольське іго, саме з тих пір в Росії залишилося таке правління. В Україні подібне не повториться, і наша церква завжди буде чітко відокремлена від уряду і президента", - зазначив астролог.

Росс додав, що нинішня активність Петра Порошенка в церковних справах - це не більше ніж передвиборний піар. "Як тільки пройдуть президентські вибори в Україні, церковне питання піде з перших позицій порядку денного українців. Далі церква буде рухатися самостійним, незалежним від держави шляхом, і вона не буде пов'язана жодним чином з політичним керівництвом нашої країни", - резюмував він.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...