Справжня бандерівка: Королева Єлизавета II в жовто-блакитному вбранні відвідала пасхальну службу (фото)

Вже незабаром 21 квітня британська королева святкуватиме свій 90-річний ювілей.

Єлизавета ІІ на Великодню службу одяглася в українські кольори. Фото:tsn.ua

Королівська сім'я Великобританії побувала на службі на честь свята Великодня, який цього року припав на 27 березня, останню неділю місяця. Королева Великобританії Єлизавета II разом з чоловіком герцогом Единбурзьким і внуками, принцесою Євгенією і Беатрис, відвідала службу в каплиці Віндзорського замку. А ось принци Вільям, Гаррі і герцогиня Кембриджська в цьому році на службу через ряд причин не приїхали, передають Патріоти України з посиланням на британське видання Express.

Цього року Єлизавета II порадувала вибором убору до свята. Вона прийшла на службу у вбранні милих погляду українців кольорів - монарша особа одягла жовте пальто, такого ж кольору сукню з блакитними квітами і жовтий капелюшок, на якому теж милувала око синя квітка.

Нагадаємо, у Віндзорському замку королева традиційно проводить кілька весняних місяців. У цій королівської резиденції вона живе тоді, коли їй потрібно відвідувати традиційні церемонії, наприклад, церемонію Ордена Підв'язки, яка проходить влітку. Тут же застають королеву і великодні святкування.

Тим часом скоро Її Величність, а також її підданих чекає ще один важливий день: 21 квітня Єлизаветі II виповниться 90 років. Знаючи, як безмежно поважають і люблять королеву жителі Великобританії, сумніватися не доводиться - свято буде грандіозним.

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...