Справжня любов: Голландець 10 днів чекав кохану в аеропорту

​Співвітчизники дівчини, з якою він познайомився на сайті знайомств, зовсім не співчували чоловікові, оскільки "в Китаї все несправжнє, в тому числі і любов".

Голландець приїхав за коханням в Китай. Фото: ВВС.

41-річний голландець прилетів до Китаю, щоб побачитися з дівчиною, з якою він познайомився на сайті знайомств. За його словами, він в неї закохався, а вона відповідала йому взаємністю. Але коли чоловік прибув в аеропорт, його ніхто не зустрів. Він вирішив чекати дівчину до кінця, але після 10 днів в аеропорту його госпіталізували з виснаженням, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

26-річна китаянка подумала, що новий знайомий просто пожартував, показавши їй перед вильотом квиток. Вона не уявляла, що чоловік здатний на такий рішучий крок. До того ж, як повідомила дівчина, в цей час вона перебувала в іншому кінці країни і робила пластичну операцію.

Самі китайці чоловікові не співчувають, а пишуть в соцмережах, що "в Китаї все несправжнє", в тому числі і любов.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...