Справжня людяність: Школяр віддав усі накопичені гроші ровесниці, хворій на рак

8-класник Володимир Шкута з міста Могилів-Подільського Вінниччини передав 2800 гривень на лікування хворій дівчинці із села Немії, повідомляють Патріоти України.

14-річній Ользі Войтенко лікарі у березні поставили страшний діагноз - пухлина головного мозку. Дівчинці по всій Україні збирають кошти аби врятувати її життя.

Хлопець мріяв про скутер. Збирав на нього не один рік. Школяр колядував, посівав, носив вечерю хрещеним батькам, не витрачав подаровані гроші з дня народження.

"Коли Оля з ним зустрілася,то спитала чи не шкода йому їх віддавати. А він відказав, що їй вони важніші. Ми стояли і схлипували з чоловіком. Зверталися до депутатів усіх рівнів і ні одної копійки не дали. Подякувала йому і дуже вдячна його батькам, які виховали його таким розумним і добрим. Побажала стати йому депутатам і допомагати людям", - каже мати хворої дівчинки Ольги Войтенко.

Школяр подарував ще Олі настільну ікону. З нею вона полетить на лікування. "Пообіцяла привезти йому якийсь подарунок. А ще після того як Оля одужає, то мій чоловік купить йому скутера", - додає жінка.

Володимир Шкута навчається у Могилів-Подільській школі №1. Там додатково учні та працівники школи зібрали на лікування ще 10 тис.грн. кошти збирають також по інших навчальних закладах.

"Майже 10 місяців отримували хімію, яка не дає росту пухлині. Треба операцію вкрай зробити. Інакше вона ростиме. Хімія приймається рік. Знайшли клініку "Медістейт" в Стамбулі, де виставили рахунок за операцію — 18 тисяч доларів. Лікар схвалив наш вибір і дозволив нам летіти. Нам треба ще 10 тисяч зібрати. Нам люди дуже допомагають. Шлють навіть з-за кордону — Канади, Англії", - каже мати хворої дівчинки Наталія Войтенко.

Реквізити для перерахування коштів на операцію для Олічки Войтенко.

5168 7573 8613 9978 гривні

5168 7573 8614 0000 рублі

5168 7573 8613 9994 долари

Войтенко Наталя Анатолівна (мама)

Джерело: Gazeta.ua

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...