Справжня м'ясорубка: На популярному курорті в Грузії підйомник покалічив туристів, багато постраждалих (відео)

Серед постраждалих - громадянин України.

Ілюстрація: ЖЖ

У Грузії на гірськолижному курорті Гудаурі зламався підйомник, внаслідок чого були травмовані щонайменше десять осіб. Як написав Knyshov Peter на своїй сторінці в Facebook, рятувальники прибули на місце події протягом 10 хвилин, повідомляють Патріоти України.

"Катастрофа на курорті в Гудаурі! Халатність і помилка канатників привели до зриву ходу підйомника в зворотному напрямку на лінії Садзелі. Численні травми у людей, що потрапили у "м'ясорубку" з крісел, що зіштовхуються, переломи і удари у тих, хто встиг або здогадався зістрибнути. Вдалося зупинити канатку тільки через 1,5-2 хвилини. Рятувальники прибули на місце протягом 7-8 хвилин. Розтягувати і надавали першу допомогу постраждалим всі, хто стояв в черзі. Із слабкими нервами - прохання не дивитися", - йдеться в повідомленні.

Дивіться відео с місця пригоди:

Як повідомляє грузинський телеканал Rustavi2, на канатній дорозі відключилася електроенергія. За його даними, постраждалих не менше 10. Пізніше стало відомо, що серед постраждалих є громадянин України. Також очевидці аварії розповіли про те, що сталося.

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...