Справжнє обличчя матусі-України: 82-річна волонтерка з Сум шиє спіднє для синочків в АТО (відео)

Волонтери називають бабусю Марію "живчиком".

Скрін відео

Доглядаючи чотирьох правнуків, старенька жінка знаходить час для допомоги нашим захисникам.

Волонтери ласкаво називають бабусю "живчиком". Взимку вона виготовляла рукавички для солдатів, зараз шиє нижню білизну, передають Патріоти України з посиланням на Depo.Суми.

Долю самої Марії Фельдман в молоді роки перекроїла війна. Батьки, та брат із сестрою загинули, Марія виховувалася в дитбудинку. Можливо саме тому, бабуся відчуває біду "хлопчиків" – так вона називає українських бійців. Старенька проводить за швейною машинкою всі вихідні.

Наступною роботою волонтерки, яка сорок п'ять років працювала закрійницею, будуть простирадла для дитячих садочків звільнених територій Сходу.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...