Справжній нелюд: На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку і залишив помирати в кущах (фото)

Зараз потерпіла перебуває в лікарні у вкрай важкому стані. Під час зґвалтування чоловік завдав їй поранення.

Ілюстрація: aif.ua

Жахливий інцидент стався в одному з сіл під Дніпром. Чоловік зґвалтував 10-річну дівчинку і ледве живу залишив помирати в кущах, повідомляють Патріоти України.

Як зазначив перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін, школярку знайшли роздягнену і в крові. Поліція відразу вийшла на пошуки зловмисника і в підсумку затримала 28-річного жителя сусіднього села.

Чоловік саме повертався додому в одязі зі слідами крові. Його правоохоронці вилучили і передали на експертизу. З'ясувалося, що в 2010 році ця особа вже була засуджена за зґвалтування 10-річного хлопчика під загрозою ножа. З в'язниці чоловік вийшов зовсім недавно, в цьому році.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...