Справжній жах: Керівника біологічної лабораторії з'їв її власний вихованець (фото, відео)

Завідувачку лабораторії, яка в Індонезії досліджувала повадки диких тварин, з'їла самка крокодила, яка перебувала у вольєрі розплідника. Про це заявили в сюжеті EuroNews, повідомляють Патріоти України.

Жертвою п'ятиметрової самки крокодила на ім'я Мері стала 44-річна завідувачка лабораторією Дізі Туво з Індонезії. Як розповіли співробітники, які дуже любили і поважали свою начальницю, вони вранці прийшли на роботу і не застали її на своєму робочому місці.

А потім вони помітили, що вода у водоймі, яка знаходиться на території лабораторії, пофарбована в якийсь дивний неприродний колір. Тоді вони вирішили перевірити останні записи з камер відеоспостереження і побачене вразило їх у шок.

Дізі Туво прийшла в лабораторію рано вранці, коли там ще нікого не було. Насамперед вона вирішила погодувати свою вихованку – самку крокодила Мері.

Вона взяла миску з тунцем і курячим м'ясом, яке переважає в раціоні у рептилії, і наблизилася до вольєра. Мабуть, вчена занадто близько підійшла до огорожі, так як раптово крокодил підскочила майже на два метри і атакувала Дізі Туво. Він відкусив їй руку, а потім затягнув її всередину.

При ретельному огляді співробітники лабораторії виявили у вольєрі останки тіла завідуючої. Також частини тіла були виявлені і в пащі тварини.

Поведінка Мері шокувала співробітників, так як вона ніколи не проявляла агресії по відношенню до людей. У неї були сутички з родичами, до того ж її добре годували.

Дістати останки Туво з вольєра було дуже проблематично, так як крокодил нікого не підпускав близько. Зрештою тварину зловили і знешкодили, а потім відправили в закритий розплідник.

Поліція почала розслідування, а спонсору наукового об'єкта, японському бізнесменові, може загрожувати не тільки штраф, але і тюремний термін.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...