Стадо диких кабанів спровокувало серйозну аварію під Львовом (фото)

Стадо диких кабанів біля Львова 19 березня спровокувало ДТП на автодорозі міжнародного значення. Внаслідок аварії авто зазнало пошкоджень, 2 кабанів загинули на місці, повідомляють Патріоти України.

Аварія сталась о 23:30 на міжнародній трасі Київ – Чоп у селі Деревач Пустомитівського району, повідомив координатор громадської організації "Варта-1", депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Інцидент трапився, коли стадо кабанів перебігало дорогу, і одна автівка в’їхала у зграю тварин. Внаслідок ДТП в автомобілі Renault Duster була розбита передня частина. Поліція на місці події оформила ДТП.


Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...