"Сталіна так не облизували": У Криму відсвяткували анексію концертним номером на честь Путіна (відео)

Дитина разом із ведучими-дорослими виконала пісню про "Володимира, який володіє миром", а люди в чорних трико зобразили "кримських татар".

Кримських татар зобразили у вигляді "чорних сил". Фото: скріншот з відео.

У анексованому Росією Криму в Сімферополі відбувся концерт до п'ятиріччя анексії, на якому показали «патріотичний виступ», який восхваляв Путіна. Відповідне відео опубліковане на сторінці Grani.Ru у Twitter, передають Патріоти України.

«Чорні сили (кримські татари) хотіли залишити Крим Україні, але злякалися калинки-малинки і володаря світу Володимира - джерела радості, якого ласкаво звуть ВеВе. Це фрагмент концерту до п'ятиріччя анексії в Сімферополі», - йдеться у коментарі до відео. Водночас зауважується, що раніше «Сталіна так не облизували».

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...