Стало відомо, чому в Азербайджані випустили на свободу чеченця, який підозрюється в побитті Найєма

За словами адвоката підозрюваного, його підзахисний був відпущений в зв'язку з відсутністю відповідних документів з української сторони.

Магомед-Амін Саітов. Фото:inforesist.org

Чеченця Магомеда-Аміна Саітова, що побив у Києві народного депутата Мустафу Найєма, випустили на свободу в Азербайджані. Про це заявив адвокат підозрюваних Ігор Сенеченко, передають Патріоти України з посиланням на Страну.

"Дійсно, Магомед-Амін був затриманий. Причому зроблено це було на особисте прохання одного з провідних українських політиків, який подзвонив першому заступнику міністра МВС Азербайджанської Республіки Вілаету Ейвазову", - каже Синиченко.

За словами адвоката, ніякого суду щодо обрання запобіжного заходу для Саітова в Азербайджані не відбулося.

"Він був відпущений в зв'язку з відсутністю відповідних документів з української сторони. Зараз Саітов перебуває на волі. Ми хотіли, щоб Магомед-Амін приїхав сам, але тепер йому буде складно виїхати з Азербайджану до завершення екстрадиційної процедури. Фактично, вітчизняні силовики самі завадили прискорити його повернення", - сказав адвокат.

Як відомо, 5 травня в Азербайджані був затриманий підозрюваний в нападі на народного депутата України Мустафу Найєма. Напад було скоєно в центрі Києва 30 квітня.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...