Стало відомо, кого з нардепів має покарати НАЗК за приховування в е-деклараціях, - ЗМІ

Серед них - Мустафа Найєм та Іван Мірошніченко.

Мустафа Найєм. Фото: ZN.ua

Національне агентство з питань запобігання корупції повинно покарати 4 нардепів, які не повідомили НАЗК про зміни у майновому стані з 1 вересня. Про це повідомило джерело в Генпрокуратурі, передають Патріоти України з посиланням на видання "Українська правда".

Зокрема, йдеться про позафракційного нардепа Володимира Мисика, який продав Lexus LX 570, 2010 р.в. за 100 тисяч гривень. Другий – нардеп з "Волі народу" Сергій Мельничук, який купив автомобіль Toyota Land Cruiser, 2012 року випуску за 0,5 млн грн.

Третім нардепом, який не повідомив про зміну майнового стану, є Іван Мірошніченко із "Самопомочі", який купив мотоцикл Harley-Davidson, 2012 року випуску за 141 тис. грн. Четвертий – Мустафа Найєм з БПП, який купив автомобіль Honda Accord, 2010 року за 364 тис. грн. Він вже прокоментував ситуацію, стверджуючи, що така ситуація, - "наслідок технічних проблем сайту НАЗК".

Раніше було відомо, що четверо народних депутатів приховали відомості про придбання після 1 вересня транспортних засобів і отримання доходу від відчуження майна.

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...