Стало відомо про загибель у Польщі українського заробічанина

Чоловік трудився на будівництві.

Ілюстрація: mediaflow.in.ua

На будівельному майданчику у Вроцлаві, де споруджують офісний комплекс (між вулицями Лігницька та Яворська), на робітника з України впали конструктивні елементи сходів, повідомляють Патріоти України.

"Елемент, який завалив чоловіка, підняли за допомогою підйомного крана. У нас був ускладнений доступ. Було нелегко зачепити кран за елемент конструкції сходів, який потрібно було підняти, щоб дістати людину", - пояснив Маріуш Пясецький з рятувальної служби.

46-річного чоловіка не вдалося врятувати, він помер від отриманих травм. Наразі невідомо, чому конструкції впали. Справу вивчають правоохоронці та інспектори праці. Роботи на будівельному майданчику припинили.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...