Стало відомо, скільки українців вірять у святого Миколая

43% опитуваних українців вірять у Святого Миколая Дослідження проводила соціологічна група "Рейтинг", повідомляють Патріоти України.

Для прикладу, у 2016 році лише 37% укаїнців заявили, що вірять у Святого. Найбільше вірять у Святого Миколая на Заході (63%), в інших регіонах таких трохи більше третини.

За словами соціологів, що проводили це дослідження, чим молодші та чим більш забезпечені опитувані, тим більше вони вірять у Миколая.

Цікаво, що більш ніж половина опитаних віком від 30 до 50 років зазначили про свою віру у Святого. Також більше їх серед жінок і мешканців сіл.

А в Діда Мороза вірять 25% українців. 75%, відповідно, не вірять. Більше 40% відзначили як найулюбленіші новорічні свята Новий Рік та Різдво. Ще для 7% опитаних таким є День Святого Миколая, 3% – Старий Новий рік.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...