Стало відомо, у яких областях України найвищі показники смертності

Перші позиції у списку займають Дніпропетровська, Харківська та Донецька області.

Найвищий показник смертності - на Дніпропетровщині. Ілюстрація: "Фейсбук"

У Департаменті державної реєстрації України опублікували статистичні дані про смертність в регіонах за минулий 2016 рік. Про це повідомляють Патріоти України.

Перші позиції у списку з найбільшою смертністю в країні займають Дніпропетровська, Харківська та Донецька області. Так, у Дніпропетровській області за 2016 рік зареєстровані 53127 випадків смерті, в Харківській області – 42229 і в Донецькій – 36808 випадків. Велика смертність зафіксована і в Одеській області. Там зареєстровані 33570 фактів смерті.

Варто зазначити, що в Дніпропетровській та Харківській областях знаходяться військові шпиталі, куди найчастіше за медичною допомогою привозять поранених у зоні АТО. Разом з тим регіоном з найнижчим порогом смертності виявилася Чернівецька область. У ній за рік зареєстровано 11513 фактів смерті, що є найкращим показником по всій країні. В інших регіонах цей показник коливається від 13 тисяч і вище. Всього за рік в країні зареєстровано 583633 випадків смерті.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...