Стали відомі нові подробиці справи Скрипалів: Ниточки ведуть у Москву

Підозрювані в отруєнні Скрипалів ідентифіковані, деталі справи британські спецслужби розкрили завдяки «закодованому повідомленню в Москву».

Підозрювані в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки Юлії в британському Солсбері покинули країну відразу після здійснення атаки. Як повідомляє CNN з посиланням на джерело, знайоме з ходом розслідування, вони полетіли комерційним авіарейсом, повідомляють Патріоти України.

Відзначається що інформацію про їх вильоті була "в закодованому повідомленні в Москву", переданому відразу після атаки. Це повідомлення вдалося перехопити британській базі на Кіпрі. Підозрювані були ідентифіковані за допомогою технології розпізнавання осіб. Однак місце, куди вирушили підозрювані, джерело не уточнило. Відомо, що вони використовували вигадані імена, британська влада раніше не вважали, що вони могли бути пов'язані з будь-якими розвідувальними структурами.

Національність підозрюваних також не повідомляється. Нагадаємо, що раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що поліція ідентифікувала отруйників Скрипалів. Однак пізніше Міністр безпеки Великобританії Бен Уоллес спростував це.

Опублікував: Тетяна Ісічук

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...