Розірвався снаряд: Стали відомі подробиці вибуху на полігоні під Рівним

У військовій прокуратурі розповіли подробиці надзвичайної події під час навчань на Рівненському військовому полігоні, внаслідок якої постраждав військовослужбовець, повідомляють Патріоти України з посилання на прес-службу Генпрокуратури.

"Встановлено, що 20 листопада близько 12:00 на території Рівненського загальновійськового полігону під час навчальних стрільб розірвався артилерійський снаряд поблизу групи військовослужбовців, які в той момент тимчасово зупинилися з військовою технікою. В результаті вибуху 19-річний солдат отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового дотичного поранення верхньої третини правого плеча", - йдеться в повідомленні.

Відзначено, що відразу після інциденту потерпілому було надано першу медичну допомогу, його доставили в лікарню, де прооперували. Зараз стан здоров'я військовослужбовця задовільний, загрози життю немає.

Як повідомляється, при процесуальному керівництві військової прокуратури Рівненського гарнізону проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом недбалого ставлення військової службової особи до служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...