"Стану мамою навесні": Джамала розповіла про майбутні пологи та розкрила "невеличкі секрети" (відео)

Стать дитини співачка поки вирішила зберегти в таємниці, хоча Катерина Осадча зазначила, що Джамала виглядає так, ніби у неї буде хлопчик.

Джамала. Фото: luxnet.ua

Відома українська співачка Джамала розкрила секрет про те, коли вони з чоловіком чекають народження дитини. Про це знаменита артистка розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій для передачі "Світське життя", повідомляють Патріоти України.

Так, Осадча привітала співачку з майбутньому поповненням і поцікавилася датою передбачуваних пологів. Джамала повідомила, що планує стати мамою навесні. Співачка розповіла про свою участь у проекті "Голос країни" і повідомила, що відчуває опіку своїх колег по проекту. "Відчуваю їхню увагу, і мені це дуже приємно. Хоча для мене дуже спокійно проходить вагітність, немає такого: хочу апельсинів о 12 ночі. Можливо, у когось таке було, але, мені здається, що це інструмент маніпулювання чоловіками, в той момент, коли дійсно хочеш уваги. Чому б і ні? Я намагаюся плавати, робити йогу. Поїхала в Трускавець, ходила в парк, гуляла", - розповіла Джамала.

Співачка зазначила, що і учасники проекту ставляться до неї уважно. "Я завжди займаюся зі своїми учасниками і показую їм основи. Це дихання, коли я показувала саме дихання, кажу: "Зараз дуже добре буде видно - повинен підніматися живіт". І вони посміхаються. Вони бачать, що я, незважаючи ні на що, хочу віддати їм максимум. Для мене це головне", - зазначила співачка.

За підрахунками Джамали, відповідальна подія має відбутися до того, як почнуться прямі ефіри на проект у квітні. "Я думаю, що не дійде до прямих ефірів, думаю, що це відбудеться раніше. І на прямих, сподіваюся, все буде добре. Дай, Боже, я вже буду мамою", - розповіла Джамала.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...