"Стільки горя, крові і сліз!": У мережі пригадали показові фото українського Донбасу

Український Донецьк був зовсім іншим, ніж нині.

Фото: ostro.org

У мережі пригадали яскраві фотографії Донецька під час проведення футбольного турніру Євро-2012. Знімки опубліковано в Twitter користувача Alla (agent of the kremlin), повідомляють Патріоти України.

"Україна Донецьк 11 06 2012 ЄВРО-2012 як це було ... через два роки рф розв'язала війну на Донбасі ... говорите" громадянська "війна ???", - пише блогер.

"Фотографія з малюком, то ж з Києва", "Хлопчик з Донецька", "Дійсно злочин який не можна виправдати нічим! Стільки горя крові і сліз!", "Так було круто поки алкашня і дегенерати не підняли бунт", - також коментують знімки користувачі мережі.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...