Страйк! "Мадам сорвала джекпот": У Києві "одним незграбним рухом" розбито відразу п'ять автомобілів

Обережно - паркується дама!

У Києві жінка за кермом Volkswagen розбила відразу чотири автомобілі, намагаючись припаркуватися поруч. Резонансний інцидент стався 9 лютого на житловому масиві Петропавлівська Борщагівка. Знімки опублікували на сторінці «Київ Оперативний» в Facebook., інформують Патріоти України.

«Только что мадам на Volkswagen, паркуясь у дома по улице Львовской, 7 (Петропавловская Борщаговка), въехала сразу в 4 припаркованных автомобиля», — написав автор знімків.

У коментарях обурені користувачі припускають, що автовласника переплутала педалі, а також цікавляться, як відреагував на те, що трапилося її чоловік.

«Мадам сорвала джекпот», — іронізує Тимур Макарон.

«Авто купила, ездить не купила ((((«, — доповнює його Андрій Тарасюк.


"Великий красень, дуже агресивний": В Одесі рідкісна змія покусала директора зоопарку (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 12:29

В Одесі червонокнижна змія заповзла у житловий сектор та покусала директора Одеського зоопарку, який її ловив, інформують Патріоти України. Як розповів директор звіринця Ігор Біляков, вчора йому зателефонували співробітники ДСНС та розповіли, що на тер...

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...