Страхітлива "профілактика": У Росії курорт "прикрасили" манекенами без голови (фото)

Фото: ЗМІ

У п'ятницю, 27 жовтня, в центрі курорту Сочі, на вулиці Навагінській, була розгорнута інсталяція, присвячена, на думку чиновників, профілактиці наркоманії в молодіжному середовищі, повідомляють Патріоти України.

Протягом 70 метрів були виставлені близько 30 манекенів із прикріпленими до них табличками, на яких розміщена інформація про людину, яку уособлює манекен: ім'я, вік, причина смерті. Завершує інсталяцію манекен із порожньою табличкою.

Організатори закликали сочинців і гостей міста надати акції активну підтримку, зробивши фото на тлі інсталяції та виклавши його в будь-яку соціальну мережу з хештегом #ТебеЖить.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...