"Страна должна знать тех, кто ее защищает!": Блогер показав хлопця, що, на відміну від студента Колі, розуміє, з ким воює

Дай Бог настане час, коли патріоти будуть не тільки на фронті, а скрізь.

Юний захисник вітчизни. Фото: соцмережі.

"Моя відповідь, тому студенту, відповім публікацією цього посту. На жаль, у багатьох людей дуже коротка пам’ять, тому я нагадаю вам про нашого героя. Цей хлопчина розуміє. З ким та чому ми воюємо, і головне заради чого", - написав користувач із ніком Маестро у блозі на startco.net.ua, передають Патріоти України та пропонують і вам прочитати зворушливу історію.

Дай Бог настане час, коли патріоти будуть не тільки на фронті, а скрізь. Цей хлопчина в рядах ЗСУ. Той, як бачили з відео не збираеться воювати за Україну, от Вам і різниця. Саме тому хочеться, щоб в майбутньому такі прийшли до влади, а ті хто відсидівся, продовжили сидіти на місці далі.

===

Страна должна знать в лицо тех, кто становится на её защиту! Он зашел попросить машинку для стрижки. “Бери”, говорю. Он взял и вышел,а у меня на душе стало как-то не очень, в полумраке палатки я даже не рассмотрел его.

Выхожу на улицу, спрашиваю: “дитё, тебе лет-то сколько?
– Восемнадцать!
– Какого черта тебя сюда принесло?
Он опустил голову и обиженно: “СЛУЖИТЬ!”.

Война она многоликая, часто безобразная, с перепуганными детскими глазами, с материнскими и вдовими слезами, с закопченными и уставшими лицами бойцов. А бывает вот такой, юной, смелой, решительной! И он горд! Горд тем, что он контрактник, он будет служить и защищать!

Как хочется повесить его портрет во всех кабаках, ночных клубах, дискотеках, что бы всё то – танцующее, бухающее и гуляющее шобло знало, кто даёт им эту возможность, чтобы помнили эти глаза, просто обязаны, ибо он пошёл служить и защищать!

Чоловік відмовився від мобілізації через пораду брата-військового: Стало відомо, чим це закінчилось

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:58

У Чернівецькій області до 1 року та 10 місяців обмеження волі засудили чоловіка, який отримав повістку, проте ухилився від мобілізації. На суді він заявив, що в армію не пішов, оскільки його брат-військовий порадив уникати служби. Про це йдеться у вир...

Під виглядом прогулянок із собакою: СБУ затримала у Харкові коригувальника РФ, який шпигував за позиціями ЗСУ (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:47

Служба безпеки України нейтралізувала діяльність ще одного російського коригувальника, що наводив російські ракети на військові об'єкти. Ним виявився житель Харкова. Для "прикриття" під час збору розвідданих він використовував собаку, якого нібито вигу...