"Странно все это": У соцмережі розповіли дивні подробиці вчорашнього вибуху в центрі окупованого Донецька

За словами очевидців, в центрі про подію дізналися лише з новин - самого вибуху майже ніхто не чув.

На місці вибуху в Донецьку. Фото: скріншот з відео.

Вибух автомобіля, що прогримів в центрі тимчасово окупованого Донецька 5 березня ввечері, був майже нечутним. Про це пишуть в соціальних мережах, передають Патріоти України.
За словами очевидців, в центрі про подію дізналися лише з новин - самого вибуху майже ніхто не чув. Навіть біля самого РСК «Олімпійський», де і стався інцидент, «ніхто не чув ані звуку».

«На Сити тоже тишина, не слышали», — пишуть коментатори.

«Люди, находящиеся рядом в тот момент, пишут, что ни слухом, ни духом о подобном происшествии. Странно все это», — додав інший автор.

При цьому прихильники «ДНР» вважають, що раз вибух був «тихим», «значить, так треба». При цьому учасники обговорень в соціальних мережах підкреслюють, що вибух дійсно був дивним. «Более странно тут другое. Для взрыва гранаты внутри закрытой машины, тем более такой консервной банки, слишком уж небольшие разрушения ее корпуса», — зазначив один із авторів.

В результаті події постраждав автомобіль «Матіз». Корпус авто пошкоджений не дуже сильно - в машині повністю вибиті вікна.



"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...